Logo Taxatiebureau Patrick Don

Over mij

Mijn naam is Patrick Don. Ik woon in Heenvliet en ben geboren in 1969. Met een voorliefde voor klassiekers en oldtimers ben ik op zeer jonge leeftijd begonnen met het repareren van motorvoertuigen. Uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en dit resulteerde in een eigen garage en revisie/restauratiebedrijf, gespecialiseerd in klassiekers en oldtimers.

Mede door deze ervaring en passie voor deze voertuigen heb ik jaren geleden besloten om mijzelf volledig te richten op het taxeren van motorvoertuigen. Na met goed gevolg de Aspiranten regeling van de Stichting RETM doorlopen te hebben ben ik beëdigd RETM taxateur en expert met FEHAC erkenning voor klassiekers en youngtimers.

U kunt er op rekenen dat ik altijd mijn uiterste best zal doen om uw voertuig op de juiste waarde te taxeren, zodat u verzekerd bent van een gezekerde waarde. De kwaliteit van een taxatierapport valt of staat bij de onderbouwing. Er mag geen ruimte zijn voor enige discussie met de verzekeraar in geval van calamiteiten.

Afspraak maken